Hastrupskolen

VIGTIGT - Indmeldelse til Hastrupskolens SFO og klub skal ske på www.minpladsanvisning.dk

 • ikon
  Sune Asger Heilmann Hansen den 13-11-2018

  EKSTRA BLADETS SKOLEFODBOLDTURNERING


  Tirsdag den 13. november klokken 13.00 spillede Hastrupskolens super dygtige piger kredssemifinale i Ekstra Bladets skolefodboldturnering imod Hedelyskolen fra Greve.

  Kampen blev spillet på Kunsten ved Herfølge Stadion.





  Vores piger førte med både 1-0 og 2-1 (begge mål sat ind af Katrine fra 8.b) imod de fysisk markant større piger fra Greve, men otte minutter før tid fik Hedelyskolen udlignet til 2-2 på drønende langskud, og pigerne måtte ud i en nervepirrende straffesparkskonkurrence.





  Hedelyskolen har Theresa Stick imellem stængerne – og hun er desværre ikke hvem som helst: Hun står nemlig på det danske U17-landshold for piger – og det blev ærgerligt nok afgørende.





  I sådan en situation er hun nemlig grim at have som direkte modstander. Hun pillede tre af vores ellers velplacerede skud, og Hedelyskolen er klar til kredsfinalen i Sjælland Syd, hvor de på mandag skal op imod enten Østre Skole fra Nykøbing Falster eller Lille Næstved Skole.





  Skulle de ende med at vinde den, har vi allerede aftalt en revanchekamp imod dem til foråret, inden de skal spille kvartfinale imod én af de syv andre kredsvindere.





  Vores piger har igennem hele turneringen spillet fantastisk og været ekstremt overlegne i samtlige kampe frem til denne kredssemifinale.





  Vi kunne såmænd også lige så godt have vundet i dag, men i en fuldstændig lige kamp løb de både større og ældre Hedely-piger som sagt med kredsfinalepladsen.





  Vores hold i dag bestod af én pige fra 5. klasse, to fra 6., syv fra 7., to fra 8. samt én fra 9., så vi har (modsat dagens modstander) heldigvis tiden for os. Så til næste år bliver vi som minimum kredsmestre. Det har vi allerede lovet hinanden.



  At det var en meget lige kamp mellem to hold med meget ulig fysik, fremgår også af Ekstra Bladets referents bevingede ord om kredssemifinalen:

  https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/sjaellandsyd/tv-boelgede-frem-og-tilbage/7394669


  Alle billeder er som sædvanlig venligst udlånt af Vivi Bettina Pedersen (Katrine fra 8.b's mor)

   
Ingen aktuelle nyheder
Ingen aktuelle nyheder