Hastrupskolen

VIGTIGT - Indmeldelse til Hastrupskolens SFO og klub skal ske på www.minpladsanvisning.dk

Sune Asger Heilmann Hansen den 18-09-2018

EKSTRA BLADETS SKOLEFODBOLDTURNERING

Optakten til drengenes skolefodboldkamp mellem Hastrupskolen og Campusskolen fra Ringsted blev mildest talt lettere kaotisk.

Da de to hold ankom til banerne ved Ravnsborghallen i Køge, var den lovede 11-mandsbane ikke bare ikke kridtet op. Den var ikke engang streget op.

Med under en time til kampstart var gode råd pludselig dyre.

Heldigvis indvilligede den banetilforordnede på Herfølge Stadion i at låne de to hold en fin bane kun fem km længere sydpå - og af sted det gik.

Så med 30 minutters forsinkelse kom det, der skulle vise sig at være en spillemæssig meget jævnbyrdig kamp, i gang.

10 minutter inde i første halvleg blev der begået et kæmpe frispark imod Hastrupskolens anfører, Mihai-Cristinel Tudor, oppe midt på banen - men eftersom han utroligt nok forblev på benene, lod dommeren fordelsreglen gælde. Sekundet derefter blev bolden alligevel erobret af Campusskolen, som satte en hurtig kontra i gang - og kort derpå sparkede Baker Mohammad bolden i netmaskerne med en vaskeægte tåhyler. 0-1.

Ingen af de to hold kom frem til de store målchancer i resten af halvlegen. Tættest på kom nok Hastrupskolen med et dykkende skud udefra, sendt af sted af Mustafa Hussam El-Khaled.

10 minutter inde i 2. halvleg fik Campusskolen deres anden målchance i kampen, og endnu engang var de kolde og kyniske - og rullede bolden i mål til højre for Hastrupskolens målmand, Berkant Bayrak. Målet sat ind af Mathias Johnsen. 0-2.

Få minutter vippede Mustafa Hussam El-Khaled bolden over hovedet på Campusskolens målmand og ind i mål. Men desværre for Hastrupskolen havde dommeren set en offside, som der vist ikke var andre på eller rundt om banen, som så.

I det 47. minut slog Campusskolen endnu engang kontra - og på deres tredje chance, scorede de også deres tredje mål. Målscorer var denne gang Sebastian Isaksen. 0-3.

Med kun 13 minutter igen indledte Hastrupskolen et veritabelt stormløb mod Campusskolens mål, og med fire minutter igen gav det så bonus. Mustafa Hussam El-Khaled udnyttede en målmandsretur, og så var stillingen 1-3.

Det gav Hastrupskolen blod på tanden, og tre minutter senere lå bolden igen i Compusskolens mål. Målet sat ind af Sebastian Dalgaard Andersen på flot oplæg af Mustafa Hussam El-Khaled. 2-3.

De tre minutters tillægstid gav sved på panden hos både Campusskolens spillere og deres trænerbænk - men de holdt stand og er dermed videre til næste runde.

Kampens sidste målscorer, Sebastian Dalgaard Andersen, blev efter kampen udstyret med fairplay-håndklædet. David Stigstrup Hahn fik fidusbamsen for Hastrupskolen - og hos Campusskolen fik målscoreren til 2-0, Mathias Johnsen, den eftertragtede bamse. Alle tre dele dog virtuelt, eftersom Ekstra Bladets referent var blevet syg og derfor ikke var til stede.

Sune Asger Heilmann Hansen den 11-09-2018

EKSTRA BLADETS SKOLEFODBOLDTURNERING

Hastrupskolens piger er med en STEN-sikker sejr på 4-0 over Campusskolen fra Ringsted videre til 3. runde i Ekstra Bladets skolefodboldturnering, hvor de nu møder vinderen af næste tirsdags kamp mellem Køge Private Realskole og Hindholm Privatskole.

Campusskolen er overbygningsskolen til alle skolerne i Ringsted og har næsten 700 elever fra 7. til 9. klasse – hvilket naturligvis ikke gør dagens totalt overlegne sejr mindre bemærkelsesværdig.

Pigerne førte allerede med 3-0 ved pausen. Nur fra 7.y åbnede scoringen i det 13. minut, hvorefter Katrine fra 8.b med 7-8 minutters mellemrum sørgede for scoringerne til henholdsvis 2-0 og 3-0.

I 2. halvleg lukkede Mira fra 6.a kampen med sin scoring til 4-0.

Pigerne var i alle spillets facetter Campuspigernes fysisk noget større spillere, overlegne, og allerede efter det første mål var der ikke rigtigt nogen tvivl om, hvem der ville vinde den fodboldkamp.

Efter kampen fik Signe Mei fra 7.x fortjent prisen som Hastrupskolens (og banens) bedste spiller.

Det var ikke mange hastrup-fødder, der blev sat forkert i den kamp, og Stine fra 8.a stod så roligt og sikkert i Hastrupskolens mål, at denne ro hurtigt spredte sig til resten af forsvaret og derfra til resten af holdet.

Fiona fra 7.y, Nur fra 7.y, Mira fra 6.a og Katrine fra 8.b var en evig kilde til uro oppe foran, og Cecilie fra 5.b fik debut og spillede en flot kamp, selv om nogle af modstanderne var nærmest dobbelt så store som hende.

Signe Meis far, Flemming, har lavet denne stemningsvideo fra kampen:

Billederne på denne side er venligst udlånt af Katrines mor, Vivi.

En stor tak til begge. yeslaugh

Ekstra Bladets referat af kampen kan findes her:

Ingen aktuelle nyheder